Radiohospitalet m/Sam Natanael.........jah......også Raymond da

 Et program med (u)aktuelle gjester i studio, det serveres noen ytterst få seriøse og ubegripelig mange useriøse innslag. I all hovedsak er dette ett program med skråblikk på det som skjer, har skjedd, muligens kan skje, burde ha skjedd, eller sannsynligvis over hode aldri kommer til å skje, toppet med fullstendig hysteriske unødvendige humoristiske fakta. Og alt dette var du ikke en gang i nærheten av å være klar over at du trengte å vite noe om, ikke i det hele tatt!! Så det så.

 Det hele ledes med meget løs snipp av Sam Natanael, med Raymond som (vær)fast sidekick......

Du innlegges på Radiohospitalet hver tirsdag kl. 19.00 - 21.00 

Og rakk du ikke det, så rekker du kanskje reprisen på lørdag kl. 13.00 - 15.00

Helsemeggene - Tar Tempen

Lise Askvik og Helene Spro serverer en uærbødig, humoristisk og blodseriøst serie av temaer som mange vil kjenne seg igjen i.Vi stikker termometeret langt opp i rassen på blant andre NAV, koronakommisjonen og helsemyndighetene, for her er det mange bekymringsverdige symptomer. Vi meggene tar saken og ikke personen, dog med noen hederlige unntak 

 

Meggene kjefter og ler hver mandag og torsdag kl. 18.00

Fuzzfabrikken

 Dette programmet gir deg akkurat det som det høres ut som, all musikken er fra den gangen man måtte ha hockeysveis og kreppet hår for å kunne spille "Heavymusikk" og frem til i dag. Her får du alle favorittene fra Alice Cooper, Def Leppard, Kiss, Poison, Bon Jovi, TNT, Creed, Amaranthe, Pagans Mind og mange mange flere. Du er jo bare nødt til å "ta frem" luftgitaren, ikle deg åletrange skinnbukser, kreppe håret og sette på plass skulderputene, dette er helt enkelt et metalrockens Mekka!!!

Luftgitarene stemmes av Sam Natanael med piggbelte og kjetting!!

 

Headbanging med påfølgende whiplash serveres hver onsdag kl. 19.00 - 21.00

En time med.......

 

Vi vier en time til en spesifikk artist eller band der vi får litt ingående info om dem, og deres historie rundt sanger og tekster. Vi vil presentere både lokale, nasjonale og internasjonale stjerner. Vi vil også av og til ha dagens artist på besøk i studio.
Programleder: Sam Natanael og/eller Raymond

Mandager kl 21.00

Suser i 80

Det sier seg vel litt selv hva det hele dreier seg om, men du får høre etter selv da vet du. Om du likevel skulle være usikker.

Torsdager kl. 22.00 - 23.00 

Absolutt Ingenting

 

Et program nesten uten mål og mening, kan dukke opp når som helst. Og handle om hva som helst, den som følger med får høre.....
Programledere: De som tilfeldigvis måtte ønske

Presenteres merkelig nok når som helst